Allas rätt till en säker luft.

Vi vill bidra till att skapa en säker och bra fysisk arbetsmiljö för alla. Vår omfattande kompetens, långa erfarenhet och användning av modern teknik gör det möjligt att uppnå en hälsosam inomhusmiljö.

Nulägesanalys

Åtgärdsplan

Utbildning

Genomförande

Övervakning

Om oss.

Competenspartner är ett konsultföretag med över 30 års samlad erfarenhet från städbranschen. Med vårt helt unika koncept – Pura Qualis, hjälper vi företag med att analysera inomhusluften för att kunna rekommendera rätt städmetod och städfrekvens. Rätt städning är oftast den enklaste insatsen för att uppnå en säker inomhusluft. Vi finns i Helsingborg men opererar i hela Norden.

Vi vet vad vi pratar om.

Att en bra & säker inomhusluft bidrar till en bättre hälsa för dig och dina kollegor vet de flesta. Vad som gör Competenspartner unika är vår förmåga att inte bara förstå och analysera behoven utan också vara i framkant när det gäller de senaste trenderna och innovationerna inom området. Vi vet hur man gör för att skapa de bästa förutsättningarna för en hälsosam inomhusmiljö och vi delar gärna med oss av vår långa erfarenhet inom området.

Vilken inomhusluft andas du?