Vi gör städning till en vetenskap.

Competenspartner är ett innovativt företag som strävar efter att förbättra hälsa och välmående genom att optimera arbetsmiljön. Vi kombinerar mångårig erfarenhet med banbrytande teknologi för att erbjuda lösningar som mäter och förbättrar inomhusluften vilket leder till ökad produktivitet och lönsamhet för våra kunder. Genom våra konsultinsatser och teknikutveckling hjälper vi företag och offentliga organisationer att uppnå de högsta kraven på kvalitet och miljö och säkerställa en hälsosam och frisk arbetsmiljö. Det var 2020 som Martin Månsson, tillsammans med Peter Rehnström och Jonas Ivarsson utvecklade den första sensorn. Ambitionen var att förbättra förståelsen av korrekt utförd städning. Detta lade grunden för Competenspartner.
Martin Månsson

Martin Månsson

VD

 

+46 708 27 29 22
martin@competenspartner.com

Med över 30 års erfarenhet inom städbranschen är Martin Månsson en av grundarna av Competenspartner. Martin har alltid aktivt arbetat med städkvalitet, städrobotar och utveckling av städbranschen.

Jonas Ivarsson

Jonas Ivarsson

Styrelseordförande

 

jonas@competenspartner.com
+46 733 667 572

Jonas Ivarsson är styrelseordförande i Competenspartner. Tillsammans med Martin har Jonas varit avgörande i utvecklingen av företagets innovativa lösningar och strategier.

Peter Rehnström

Peter Rehnström

Styrelsemedlem

 

peter@competenspartner.com

Peter Rehnström är styrelsemedlem i Competenspartner. Peter har lång erfarenhet av städbranschen och brinner för att utveckla och höja städbranschen till en högre nivå och säkerställa att alla förstår vikten av korrekt utförd städning.

Vilken inomhusluft andas du?